previous | next

Aalsmeerweg 100 II AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

Sfeervolle 3 kamer woning van 60 m2 op de 2e etage, met 2 slaapkamers, een woonkamer met charmante erker en een 3 jaar geleden vernieuwde keuken, badkamer en toilet. Op de 4e etage ligt een extra kamer van circa 14m2.

Beschrijving en indeling:
Via de gemeenschappelijke entree en trappenhuis bereik je de eigen voordeur op de tweede etage. De hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een charmante erker van waar je leuk uitkijkt over de straat. Naast de woonkamer is een ruime slaapkamer/zijkamer gelegen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is slechts 3 jaar oud. De 2e ruime slaapkamer ligt tevens aan de achterkant van het pand en heeft openslaande deuren naar het balkon op het westen. Vanuit de hal is de badkamer met wastafel en inloopdouche te bereiken, alsmede de separate toilet met ruimte voor de wasmachine. Ook de badkamer en toilet zijn 3 jaar geleden vernieuwd. Via het gemeenschappelijke trappenhuis is de extra kamer van circa 14m2 op de vierde etage te bereiken.

Kenmerken:
- 3 kamer appartement van circa 60 m2 op de 2e etage
- Extra kamer van circa 14m2 op de 4e etage
- Woonkamer met charmante erker
- Keuken, badkamer en toilet 3 jaar geleden vernieuwd
- Eigen grond
- Dubbel glas
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 123,99

Locatie:
De Aalsmeerweg ligt in de Hoofddorppleinbuurt. Een gezellige buurt met als hart het Hoofddorpplein, omringd door verschillende eetgelegenheden, cafeetjes en winkels. Het Vondelpark ligt op loopafstand en in de zomer is het terras van de Vondeltuin goed vertoeven. Culinair genieten doet men bij Ron Blaauw op de Amstelveenseweg. Andere populaire horecagelegenheden in de buurt zijn Hartig, Zuiderschinkel, Bédier, Gent aan de Schinkel, Oslo en Ter Brugge. Met de fiets of tramlijn 2 is het centrum van Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken. Andere openbaar vervoer mogelijkheden zijn er genoeg. Met bus 15 bent u bijvoorbeeld zo bij NS station Zuid WTC en buslijn 197 heeft een directe verbinding naar Schiphol. De ringweg A10, en daarmee de snelwegen A4 en A2, zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken. Binnen 15 minuten bent u met de auto op Schiphol.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1931-1944

Surface Area and Volume

Usage area Living
60 m²
Other indoor space
14 m²
Building-related outside
3 m²
Gross volume
162 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
VR
Boiler year
2001
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
O
Index number
125
Lot
2495
Ownership structure
Full ownership
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us