previous | next

Pieter van der Doesstraat 66 hs AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

In een rustige en boomrijke straat in het leukste stukje van de Baarsjes, ligt deze volledig gerenoveerde en lichte benedenwoning van circa 56 m2. De woning heeft een moderne keuken en badkamer, een ruime slaapkamer én een fijne achtertuin!

Beschrijving en indeling:
In het leukste stukje van de Baarsjes tussen de Admiraal de Ruijterweg en de Admiralengracht ligt deze leuke benedenwoning van circa 56 m2. In 2007 is het pand gesplitst en volledig gerenoveerd.
Via de eigen entree en het halletje kom je binnen in de ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning. Naast de trapkast met elektra is er een ruime kast met plaats voor de wasmachine. Het separaat toilet heeft een luxe uitstraling door het voorportaal met fonteintje. De moderne luxe dichte keuken aan de achterzijde is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot de heerlijke achtertuin op het oosten met een grote schuur (half steen/half hout) die voorzien is van elektriciteit. De badkamer is direct vanuit de slaapkamer toegankelijk en is voorzien van een wastafel, ligbad en aparte douche. Door de gehele woning ligt een massief houten parket vloer.

Kenmerken:
- Goed afgewerkte benedenwoning van 56 m2
- Tuin van 44m2 op het oosten met een schuur voorzien van elektriciteit
- Achterzijde voorzien van dubbel glas
- Door het gehele appartement ligt een mooie massief houten parket vloer
- In 2007 volledig gerenoveerd
- Gelegen op eigen grond
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten €87

Locatie:
De Pieter van der Doesstraat is één van de leukste straatjes van de Baarsjes. Het is een rustige en boomrijke straat maar toch midden in een bruisende buurt met vele leuke cafés en restaurants en vlakbij het Erasmuspark. Winkelstraten zijn er genoeg, zoals de Jan Evertsenstraat, de Kinkerstraat, de Bilderdijkstraat en de De Clercqstraat. Maar ook de Amsterdamse binnenstad is met de fiets in een kleine 10 minuten snel te bereiken. De Ring A-10 is met de auto snel bereikbaar, maar ook met het openbaar vervoer is deze buurt makkelijk te bereiken middels diverse tram- en buslijnen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In the nicest part of neighborhood the Baarsjes, in a quiet street with many trees, lies this fully renovated and bright ground floor apartment of approximately 56 m2. The house has a modern kitchen and bathroom, large bedroom and a great backyard!

Description:
In best part of neighborhood the Baarsjes between the Admiraal de Ruijterweg and the Admiralengracht you will find this lovely ground floor apartment of approximately 56 m2. The property was split into apartment rights in 2007 and completely renovated. Through the private entrance and the hallway you reach the spacious living room at the front of the house. Next to the closet with electricity is a closet with space for the washing machine. There is a separate toilet with sink. The modern luxurious kitchen at the rear is equipped with all necessary appliances. The spacious bedroom, also at the rear, gives access to the lovely garden on the east with a large shed (half stone/half wood) with electricity. The bathroom can be reached directly through the bedroom and has a sink, tub and a separate shower. The whole apartment has a solid wood parquet flooring.

Features and details:
- Well finished ground floor apartment of approximately 56 m2
- Garden of 44m2 facing east with a barn equipped with electricity
- Double glazing in the back
- The whole apartment has a beautiful solid wood parquet flooring
- Fully renovated in 2007
- Free hold
- Association of owners, monthly service charge €87

Location:
The Pieter van der Doesstraat is one of the nicest streets in the Baarsjes. It is a quiet street with many trees but still in the middle of a bubbling neighborhood with many cafes and restaurants and near the Erasmus Park. There are plenty of shopping areas, such as the Jan Evertsenstraat, the Kinkerstraat, the Bilderdijkstraat and the De Clercqstraat. Thereby the Amsterdam city center is by bike easy to reach. The Ring A-10 is easily accessible by car, but this neighborhood is also easily to reach by public with several tram and bus lines.
Read full description

Features

Transfer

Costs for care
€   87 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
56 m²
Gross volume
151 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1

Energy

Heating type
boiler
Boiler year
2007

Land registry details

Municipality
sloten
Section
L
Index number
1
Lot
3391
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Garden type
Backyard
Garden
east, 6 x 7.33 m
Surface area
44 m²
Accessible via back
no
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us