previous | next

Van Brakelstraat 34 hs AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

Unieke kans om een geweldig 2 kamer appartement van circa 62 m2 te creëren met tuin! Momenteel verkeert het appartement in casco staat.

Beschrijving en kenmerken:
Deze voormalige opslag is omgezet naar een woonruimte bestemming, maar verkeert momenteel nog in casco staat. Het is echter mogelijk om hier een prachtig 2 kamer appartement van te maken. Zie de impressie tekeningen voor een mogelijke indeling. Bovendien heeft dit begane grond appartement een eigen entree en een tuin van circa 30 m2 op het noordwesten.

- Casco appartement van circa 62m2 op de begane grond met tuin van circa 30 m2
- Omgevingsvergunning voor omzetting naar woonruimte is door de gemeente verleend, koper dient zelf zorg te dragen voor de uitvoering van deze werkzaamheden en eventueel verdere benodigde vergunningen
- De splitsingsakte is gewijzigd waarin de omschrijving van het appartementsrecht van bedrijfsruimte naar woonruimte is aangepast
- De gemeentelijke erfpachtcanon bedraagt €471,28 per jaar, op basis van de woonbestemming
- VvE, maandelijkse servicekosten circa € 100,-

Locatie:
De van Brakelstraat is een klein, rustig straatje tussen de Admiralengracht en de Witte de Withstraat op de grens van de Baarsjes en Oud West. Op loofafstand zijn er tal van voorzieningen, zoals diverse (buurt)winkels op de Postjesweg, de Kinkerstraat, de Jan Pieter Heijestraat en natuurlijk de gezellige Ten Kate markt. Ook om de hoek liggen cafés/restaurants Edel, in het monumentale Amsterdamse School pand "Het Sieraad", Radijs, café Kostverloren, en diverse andere gezellige cafés, terrassen, restaurants en koffie- en lunchzaakjes. In de buurt liggen bovendien 3 heerlijke parken: het Rembrandtpark, Erasmuspark en het Vondelpark. Het appartement is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Tramlijn 7 en 17 stoppen om de hoek, maar ook tramlijn 12,13 en 14 en buslijn 15 en 18 liggen op loopafstand. Met de auto is de ringweg A10 (S105 en S106) binnen 5 minuten te bereiken. Er zijn gemeentelijke plannen om de van Brakelstraat opnieuw in te richten als "postzegelpark". De straat wordt dan autovrij met veel groen en een speelplek voor kinderen.

Erfpacht:
De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing, het tijdvak loopt tot 31-03-2050. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt €471,28.

Vereniging van Eigenaars en servicekosten:
Het appartementsrecht is voor 65/560e deel gerechtigd in de gemeenschap en heeft 1 stem (van de 10) in de vergadering. De vereniging draagt te naam: "Vereniging van Eigenaars Van Brakelstraat 34/36". De vereniging wordt professioneel beheerd door Centraal Huizen Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 100,-.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
62 m²
Gross volume
185 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1

Energy

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
C
Index number
2
Lot
10885
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Garden type
Backyard
Garden
north west, 6 x 5 m
Surface area
30 m²
Accessible via back
no
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us