previous | next

Ceramplein 19 AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

Deze ruime 3 kamer woning van circa 85m2 ligt op de tweede verdieping van het onder architectuur gebouwde complex uit 1997. Vanuit de woonkamer heeft u een fantastisch vrij uitzicht over het groene Ceramplein. Het appartement ligt in de populaire Indische buurt en heeft 2 slaapkamers en een heerlijke loggia op het zuiden.

Beschrijving en indeling:
Aan het Ceramplein werd in 1997 dit appartementencomplex onder architectuur gebouwd. Het betreffende appartement ligt op de tweede etage. Via de lift of trap is deze verdieping te bereiken.
De woonkamer ligt aan de voorzijde en kijkt uit over het groene Ceramplein. De loggia ligt op het zuiden en kijkt eveneens uit over het plein. De open keuken (Siematic) is voorzien van losse apparatuur en biedt veel opbergruimte. De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde, waarvan 1 erg ruim bemeten is. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. In de hal bevindt zich de separate toilet en een ruime berging met wasmachineaansluiting. Op de begane grond is tevens een separate berging aanwezig.

Kenmerken:
- Appartementencomplex gebouwd in 1997
- Appartement van 85m2 op de 2e etage met 2 slaapkamers
- Woonkamer en loggia op het zuiden met uitzicht over het groene plein
- Open keuken van Siematic
- Erfpacht afgekocht tot 2047
- Dubbelglas aanwezig
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten €121,-

Locatie en bereikbaarheid:
Het Ceramplein is gelegen in de Indische buurt in Amsterdam Oost. De Indische buurt staat van oudsher bekend om zijn grote diversiteit aan winkels, eetgelegenheden en de nabijgelegen Dappermarkt. De buurt heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hele straten zijn opgeknapt. Het Javaplein is met het Badhuys, restaurant Wilde Zwijnen en diverse koffietentjes een gezellige, hippe plek geworden. In het Borneohof op het Javaplein is recentelijk een uitgebreide en moderne bibliotheek geopend alsmede een fitnesscentrum. Op het Timorplein is bioscoop Studio K gevestigd, compleet met eetcafé. Vanuit het appartement loop je zo het Flevopark in. In dit ruim opgezette park is een openluchtzwembad, speeltuin en volop ruimte om te recreëren. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn o.a. Artis, het Tropenmuseum en het Oosterpark. In de buurt zijn verschillende openbaar vervoer mogelijkheden: tram- en bushaltes om de hoek en ook het NS station Muiderpoort op tien minuten loopafstand. Op de fiets of met het openbaar vervoer bent u in een kwartier in het centrum. Met de auto zijn de A10, A1 en A9 binnen enkele minuten te bereiken.
Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   121 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment with lift
Construction type
Existing property
Year of construction
1997

Surface Area and Volume

Usage area Living
85 m²
Building-related outside
5 m²
External storage space
5 m²
Gross volume
220 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2013
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
W
Index number
31
Lot
7830
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
vr 15/3/2047
Location
By a park, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us