previous | next

Grianestraat 19 h AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

In een rustige straat in de opkomende wijk Bos en Lommer ligt deze 3 kamer woning van in totaal 62 m2. Het appartement heeft een ruime woonkamer met naastgelegen eetkamer, een slaapkamer aan de rustige achterzijde en middels een interne trap is de beneden gelegen berging erbij getrokken waardoor een 2e slaapkamer gecreëerd is.

Beschrijving en indeling:
Via de gemeenschappelijke entree en trappenhuis bereik je de eigen entree op de bel etage. De centrale hal, met inbouwkast en separate toilet, geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer ligt aan de voorzijde met daarnaast gelegen de eetkamer. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning, hier is ook de wasmachineaansluiting aanwezig. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon op het oosten met uitzicht op de mooie groene zichttuinen aan de achterzijde van het complex. Ook de slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken, voorzien van een douche en wastafel. Middels een interne trap is de op de begane grond gelegen berging bij de woning getrokken. Deze is vanuit de slaapkamer te bereiken. Deze ruimte heeft ramen met uitzicht op de zichttuin en is volledig geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming, waardoor een extra slaapkamer is gecreëerd. Tot slot is er nog een externe berging aanwezig voor opslag.

Kenmerken:
- 3 kamer woning van in totaal circa 62 m2, de woning op de bel etage is circa 53 m2, de bijgetrokken bergkamer op de begane grond is circa 9 m2
- Door het gehele appartement ligt een laminaat vloer
- Woning vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- Gelegen in een rustig straatje in de opkomende wijk Bos en Lommer
- Erfpacht afgekocht tot 2055
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 84

Locatie:
De wijk Bos en Lommer is de laatste jaren erg in opkomst. Om de hoek liggen diverse nieuwe cafés, restaurants en het cultuurcentrum Podium Mozaïek, ook wel bekend als het "Theelichtje" in de voormalige Pniëlkerk. De woning ligt bovendien te midden van diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, en er is dagelijkse markt op het Bos en Lommerplein. Op enkele minuten loopafstand ligt het Erasmuspark met het gezellige zomer café Terrasmus. En wil je een bootje aanleggen? In de buurt zijn genoeg mogelijkheden! Ook ligt het Cultuurpark Westergasfabriek in de nabijheid. Verder is er sprake van een gunstige ligging tussen het centrum (10 minuten op de fiets) en de ringweg A10. De verbinding met de stad is goed geregeld dankzij diverse bus- en tramhaltes in de buurt. Tot slot biedt de buurt voldoende parkeerruimte, er is geen wachttijd voor een parkeervergunning.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This 2 bedroom apartment is located in a quiet street in the upcoming Bos & Lommer area. The apartment of 62 m2 in total, has a spacious living room with adjoining dining room, a nice bedroom in the back and an internal connection to the room downstairs, which is now in use as a second bedroom.

Description:
Through the communal entrance and staircase, the front door of the apartment can be reached on the first floor. The central hallway has a built-in closet, separate toilet, and provides access to the different rooms. The spacious living room is situated in the front of the house. Next to it lies the dining room. The kitchen is located in the back, and here also the washing machine connection is situated. From the kitchen the balcony can be reached. The balcony is facing east and has a nice view over the green garden behind the building. The bedroom is also situated in the quiet back and has doors opening onto the balcony. From the bedroom, the bathroom can be reached, which is equipped with a shower and sink. Through an internal staircase from the main bedroom, the second bedroom on the ground floor can be reached. This used to be a storage place but is now fully insulated and equipped with a radiator so it can be used as a second bedroom. There is also an external storage space belonging to this apartment.

Features and details:
- 2 bedroom apartment of approximately 62 m2 in total, the apartment on the first floor is about 53 m2, the internally connected bedroom on the ground floor is about 9 m2
- Double glazing
- Located in the upcoming area Bos & Lommer
- Ground lease bought off until 2055
- Active association of owners, monthly service charge € 84
Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   84 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1950

Surface Area and Volume

Usage area Living
62 m²
Building-related outside
4 m²
External storage space
3 m²
Gross volume
150 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Combi Compact HR
Boiler year
2012
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
sloten
Section
c
Index number
4
Lot
11049
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
vr 30/4/2055
 
 
Municipality
sloten
Section
c
Index number
38
Lot
11049
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
vr 30/4/2055
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us