previous | next

Heemstedestraat 19 II AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

Sfeervolle 3 kamer woning met 2 slaapkamers, een fijne leefkeuken en een gezellige erker in de woonkamer. Het appartement van circa 55 m2 ligt in de populaire Hoofddorppleinbuurt op de tweede etage van een jaren 30 pand en heeft een zonnig balkon op het zuiden.

Beschrijving en indeling:
Via de gemeenschappelijke entree en trappenhuis bereik je de eigen voordeur op de tweede etage. De hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een charmante erker van waar je leuk uitkijkt over de straat. Naast de woonkamer is een ruime zijkamer, momenteel in gebruik als babykamer. De woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde en is ruim genoeg voor een gezellige eethoek. Vanuit de keuken is het zonnige balkon op het zuiden te bereiken, vanwaar je mooi wegkijkt over de binnentuinen. De hoofdslaapkamer ligt eveneens aan de achterzijde. De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en beschikt over een douche, ligbad en wastafel. Ook de separate toilet is vanuit de hal te bereiken.

Kenmerken:
- 3 kamer appartement van circa 55 m2 op de 2e etage
- Gezellige woonkeuken
- Woonkamer met charmante erker
- Zonnig balkon op het zuiden
- Dubbel glas aan de voorzijde
- Eigen grond
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 51,45

Locatie:
De Heemstedestraat ligt in de Hoofddorppleinbuurt. Een gezellige buurt met als hart het Hoofddorpplein, omringd door verschillende eetgelegenheden, cafeetjes en winkels. Het Vondelpark ligt op loopafstand en in de zomer is het terras van de Vondeltuin goed vertoeven. Culinair genieten doet men bij Ron Blaauw op de Amstelveenseweg. Andere populaire horecagelegenheden in de buurt zijn Hartig, Zuiderschinkel, Bédier, Gent aan de Schinkel, Oslo en Ter Brugge. Met de fiets of tramlijn 2 is het centrum van Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken. Andere openbaar vervoer mogelijkheden zijn er genoeg. Met bus 15 bent u bijvoorbeeld zo bij NS station Zuid WTC en buslijn 197 heeft een directe verbinding naar Schiphol. De ringweg A10, en daarmee de snelwegen A4 en A2, zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken. Binnen 15 minuten bent u met de auto op Schiphol.
Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   51 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
55 m²
Building-related outside
5 m²
Gross volume
145 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
part double-glazed
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
HR
Boiler year
2003
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
O
Index number
6
Lot
2816
Ownership structure
Full ownership
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us