previous | next

Van Spilbergenstraat 30 hs AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

Een heerlijke benedenwoning van 69 m2 met een fijne tuin! Dit goed afgewerkte drie kamer appartement heeft een gezellige woonkamer met open keuken, een riante hoofdslaapkamer, tweede slaapkamer, moderne badkamer én een fantastische tuin met schuur en overkapping.

Beschrijving en indeling:
Deze leuke benedenwoning ligt in een mooie en rustige straat in een prachtig stukje van De Baarsjes. De woning is in 2011 volledig gerenoveerd en uitgebouwd. Middels de eigen entree kom je binnen in de hal met garderobemogelijkheid. In de gang is een trapkast met meterkast en bergruimte en een handige kast voorzien van wasmachine aansluiting. Ook is hier het separate toilet met fonteintje. De woonkamer met open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur van Siemens. Middels de openslaande deuren bereik je de fijne tuin op het oosten. Rond lunchtijd kun je hier heerlijk van de zon genieten! In de tuin is een schuur gebouwd en een overkapping voor een gezellige zit-of eethoek. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekradiator. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning.

Kenmerken:
- 3 kamer benedenwoning van 69 m2
- Totaal gerenoveerd in 2011
- Woonkamer met open keuken en opslaande deuren naar de tuin
- Tuin op het oosten met schuur en overkapping
- 2 slaapkamers
- Eiken lamelparketvloer
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Erfpacht afgekocht tot 2064, aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden aangevraagd
- VvE maandelijkse servicekosten €79,85

Locatie:
Het stadsdeel de Baarsjes is de laatste jaren enorm in opkomst. Het is een bruisende buurt met vele leuke cafés en restaurants en vlakbij het Rembrandtpark. Het ligt op minder dan 15 minuten fietsen van de meest centrale plekken van Amsterdam zoals Museumplein, Leidseplein en de Jordaan. Het Rembrandtpark is een prachtig goed onderhouden en relatief rustig park, heerlijk om in te wandelen, sporten of barbecueën. In het park is zelfs een kinderboerderij en bouwspeelplaats voor kinderen te vinden. De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek op de Postjesweg of het Mercatorplein. Hier vind je de Albert Heijn, Aldi, slager, kaaswinkel, bakker, apotheek, etc. Maar ook de winkelstraten zoals de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat zijn in de nabije omgeving. In de buurt zijn tal van leuke gelegenheden om een hapje te eten of te drinken zoals Bartack, De huiskamer van Rembrandt, en IJsmanschap. Ook Amsterdam zijn eigen foodmarket 'De Hallen' is snel te bereiken. De Ring A-10 is met de auto snel toegankelijk, maar ook met het openbaar vervoer is deze buurt makkelijk te bereiken middels diverse tram- en buslijnen. Daarnaast ligt Schiphol op nog geen 15 minuten rijden. In deze buurt is er op dit moment een wachttijd van 6 maanden voor een parkeervergunning.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

This well finished ground floor apartment of 69 m2 has two bedrooms, a nice living room with open kitchen, modern bathroom and a lovely garden with shed and porch!

Description:
This lovely ground floor apartment is situated in a beautiful part of district the Baarsjes. The apartment is completely renovated and expanded in 2011. Through the private entrance you access the house. The hall has a wardrobe possibility, a storage closet and a closet with the connection for the washing machine and dryer. It also provides access to the separate toilet with sink. The living room with open kitchen is located at the rear of the house. The kitchen is equipped with all necessary appliances from Siemens. Through the French doors you reach the wonderful garden facing east. Here it is lovely to enjoy the sun around lunchtime! In the garden is a shed and a lovely porch for a nice sitting or dining area. The main bedroom is at the front of the house and has access to the bathroom. The modern bathroom is equipped with shower, double sink and towel radiator. The second bedroom is situated in the rear of the house.

Features and details:
- 2 bedroom apartment of approximately 69 m2
- Totally renovated in 2011
- Living room with open kitchen and opening doors into the garden
- Garden facing east with shed and porch
- Oak parquet flooring
- Double glazing
- Lease hold pre-paid until 2064, transition to perpetual leasehold under the beneficial condition 2019 is requested
- Association of owners monthly service charges €79,85

Location:
The district the Baarsjes has become very popular in the recent years. It is a bubbling neighborhood with many cafes and restaurants and near the Rembrandt Park. It is located less than 15 minutes cycling to central places of Amsterdam like Museumplein, Leidseplein and the Jordaan. The Rembrandtpark is a beautiful and relatively quiet park, perfect for a walk, sporting or barbecuing. The daily shopping can be done just around the corner on the Postjesweg or Mercatorplein. Here you can find the Albert Heijn, Aldi, butcher, cheese shop, bakery, pharmacy, etc. But also the shopping areas, such as the Jan Evertsenstraat and the Kinkerstraat, are in the vicinity. In the direct neighbourhood there are many options to have dinner or drinks like Bartack, De huiskamer van Rembrandt, and IJsmanschap. Also Amsterdam's own foodmarket 'de Hallen' is close by. The Ring A-10 is easily accessible by car, but this neighborhood is also easy to reach by public transport with several tram and bus lines. Airport Schiphol is also easy accessible and can even be reached in 15 minutes. In this neighborhood there is a 6-month waiting list for a parking permit at the moment.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1931-1944

Surface Area and Volume

Usage area Living
69 m²
External storage space
8 m²
Gross volume
253 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse B
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2011
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
C
Index number
1
Lot
1175
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
2064-01-22

Outside Area

Location
On a quiet road
Garden type
Backyard
Garden
Well maintained, east, 5.50 x 7 m
Surface area
39 m²
Accessible via back
no
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us