Previous | Next

Amstelkade 172II AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

Super licht en super breed (9 meter) 3-kamer appartement met fenomenaal uitzicht op de Amstelkade voorzien van 2 ruime slaapkamers, luxe badkamer, moderne keuken en last but not least een heerlijk ruim balkon pal op het zuiden!

INDELING
Middels het keurig onderhouden trappenhuis bereik je de entree op de tweede etage. Bij binnenkomst valt gelijk de ruime woonkamer met veel raampartijen op. In de woonkamer is er voldoende ruimte voor een eet- en zithoek. Moderne half open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Separaat toilet met fontein. Er is een interne berging waar de wasmachine aansluiting gevestigd is. De master bedroom heeft voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kast. Zowel via de keuken als de slaapkamers bereik je het ruime balkon gelegen op het zuiden! Via de tweede slaapkamer heb je toegang tot de luxe badkamer!

KEUKEN
Half open moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals; combi- magnetron, koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis en afwasmachine.

BADKAMER
De luxe badkamer is GROOT (voor Amsterdams begrip) en heeft zowel een ligbad als een douche. De dubbele wastafel maakt de badkamer helemaal af!

ERFPACHT
Het appartementsrecht staat op gemeentelijk erfpacht, en deze is dus gewoon financierbaar! De jaarlijkse canon bedraagt € 1045,31. De algemene bepalingen van 1994 zijn hierop van toepassing, en de erfpachtcanon kan pas herzien worden in 2053, en is ook nog eens volledig aftrekbaar.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 125,- per maand.

OMGEVING
Gelegen in stadsdeel Zuid, in de wijk Rivierenbuurt, nabij de Apollolaan. Om de hoek van de RAI, de Scheldestraat en het Beatrixpark. Aan de andere kant van het water loopt u zo "De Pijp" binnen met al zijn levendigheid en gezelligheid. Winkels, restaurants, cafeetjes en de Albert Cuypmarkt. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen treft u op korte afstand aan.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1906-1930
Under construction
No

Details

Location
On a quiet road, Waterside, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
96 m²
Volume
291 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Part double-glazed
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2003
Boiler type
Intergas HR
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Paid parking
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us