Previous | Next

Eikenweg 40 AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

LICHT EN GOED ONDERHOUDEN 2-KAMER APPARTEMENT VAN 60M2 (BVO 67M2) MET BALKON, VRIJ UITZICHT EN SEPARATE BERGING OP LEUKE LOCATIE IN STADSDEEL OOST.

Deze HOEKWONING, met grote raampartijen aan twee zijden met weids uitzicht ligt op de zesde en tevens BOVENSTE VERDIEPING van gebouw/complex Eikenstein (1972), dat beschikt over een LIFT. Op de begane grond heeft u een berging, ideaal als fietsenstalling. Het complex staat op EIGEN GROND.

De financieel gezonde vereniging van eigenaren 'Eikenstein' te Amsterdam bestaat uit het 23 leden (Tweede Oosterparkstraat 207 en Eikenweg 10 tot en met 48 (even nummers). De servicekosten zijn € 128,26 per maand. De administratie wordt professioneel gevoerd en er is een meerjaren onderhoudsplan opgesteld.

INDELING
Entree op de begane grond, trapje, lift (en trappenhuis), zesde verdieping, galerij, toegang tot de woning.

Royale ontvangsthal met garderoberuimte, vaste kastenwand en toilet met fontein; toegang tot de woonkamer met half-open keuken en toegang tot de slaapkamer. De authentieke badkamer is voorzien van een wastafel + douche en de was- en droogmachine zijn hier opgesteld.

De lichte woonkamer (hoogte 2.53m) heeft, net als de naastgelegen keuken, mooi vrij zicht op het Eikenplein en toegang tot het balkon op het Zuiden. De RVS keuken (2006) is voorzien van een SMEG gasfornuis met oven en een afwasmachine. De koel/vriescombinatie is opgesteld in de vaste kastenwand, die tevens veel bergruimte heeft.

Deze kastenwand is net als de kastenwand in hal, op maat gemaakt. Ook de 'open' wand, die de woon- met de slaapkamer verbindt, is van gelijke makelij. Hier in gebruik als boekenkast enerzijds en kledingkast anderzijds.

Indien gewenst, kan met een kleine aanpassing de woonkamer volledig worden afgesloten van de slaapkamer. Ook het aanleggen van een afzuiginstallatie in de keuken behoort tot de mogelijkheden.

De woning is voorzien van een houten mozaïek vloer en isolerende beglazing.

Op de begane grond (separate ingang) vindt u de berging. Ideaal voor extra opslagruimte en het stallen van uw fiets.

LIGGING, BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
De woning is gelegen is Amsterdam Oost. Diverse leuke en trendy winkel- en uitgaansgelegenheden in de nabije omgeving. Het Oosterpark bevindt zich om de hoek, evenals het openbaar vervoer. Even verderop ligt Park Frankendael. Met de fiets bent u zo in het centrum van Amsterdam en met de auto via S112 of S113 komt u gemakkelijk op Ringweg A-10 (A-1). Op de openbare weg geldt betaald parkeren (ma t/m za, 9:00 tot 24:00 uur) en parkeren middels een vergunningensysteem. Volgens informatie van website van Cition Parkeermanagement (www.cition.nl) is er GEEN WACHTLIJST voor het verkrijgen van een parkeervergunning (wachtlijstgegevens 1-5-2014).

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 60m2 (BVO 67m2)
- Gebouw met lift, gelegen op eigen grond
- Zesde en tevens bovenste verdieping
- Balkon op het Zuiden met weids uitzicht
- Separate berging, o.a. voor stalling fiets
- Financiële gezonde Vereniging van Eigenaren

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1972
Under construction
No

Details

Facilities
TV cable, Elevator
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
60 m²
Surface area other functions
1 m²
Volume
190 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Double glazing
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler type
Remeha
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Storage space

Number
1
Surface area
5 m²
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us