Previous | Next

Geuzenkade 85huis AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

KIJK OP ONZE WEBSITE VOOR DE DIGITALE BROCHURE VAN DEZE WONING !!!

Zeer licht 3-kamer appartement op een unieke locatie met een schitterend uitzicht op groen!

Dit prachtige appartement van ca. 56 m2 is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden complex in het gewilde Geuzenhof. Het complex wordt professioneel beheerd door een actieve en vooral financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Indeling:
Via het trappenhuis bereikt u het appartement. U komt binnen in de hal van waaruit u toegang heeft tot de twee slaapkamers, de afgesloten keuken, de badkamer (welke is v.v. een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting) en de woonkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging op de begane grond. Hier vindt u tevens toegang tot de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Hier kunt u uw fiets, scooter of motor veilig en droog stallen onder het afdak.

Ligging:
Het appartement is gelegen op één van de mooiste stukjes van stadsdeel de Baarsjes. Midden in het groen en omringd door water, bevindt u zich in een oase van rust. Tevens heeft u hier werkelijk waar alles binnen handbereik, zoals een riant winkelaanbod, diverse openbaar vervoermogelijkheden, uitstekende bereikbaarheid van diverse uitvalswegen, parken en het centrum. Kortom een zeer centrale ligging! Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur en per woning kan 1 parkeervergunning worden aangevraagd.

Bouw:
Het complex is volgens de traditionele Amsterdamse School gebouwd. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, houten vloerlagen en een plat dak, welke is v.v. een bitumineuze dakbedekking.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht tot 01-09-2033 onder de erfpachtbepalingen van 1994. De erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Algemeen:
-Bouwjaar 1934
-Appartementsrecht
-De servicekosten bedragen € 134,70 p/m
-De erfpacht is afgekocht tot 01-09-2033
- twee bergingen
-Oplevering kan snel.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available from
Immediately

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1934
Under construction
No

Details

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
56 m²
Volume
140 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Paid parking

Storage space

Number
2
Surface area
6 m²
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us