previous | next

Goudsbloemstraat 132 AIII/IV AMSTERDAM

Save property
This apartment is purchased

Description

In een rustige maar gezellige straat in hartje Jordaan wordt momenteel hard gewerkt aan de renovatie van een geweldig luxe en goed ingedeeld dubbel bovenhuis met 2 slaapkamers van 92 m2 met een heerlijke extra diep balkon. Het pand wordt van top tot teen aangepakt, met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en gevoel voor stijl. Werkelijk niets is hier te wensen over gelaten, u kunt het appartement zo betrekken!

Momenteel zijn de renovatiewerkzaamheden in volle gang, de getoonde foto's zijn derhalve van een vergelijkbaar project dat verkoper eerder heeft gerealiseerd.

INDELING
Entree, hal, riante woonkamer met drie ramen aan de voorzijde, moderne open keuken met openslaande deuren naar het balkon met een diepte van maar liefst 1,5m en een bergruimte. Er bestaat een mogelijkheid om op deze verdieping een 3e slaapkamer te creëren. De kapverdieping krijgt 2 gigantische dakkapellen waardoor het een hele lichte verdieping wordt. Zowel aan de voorzijde en achterzijde een ruime slaapkamer, badkamer in het midden en separaat toilet.

KEUKEN
De witte hoogglans keuken met granieten aanrechtblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat, rvs-wasemkap en combi-magnetron/oven.

BADKAMER
De luxe badkamer is betegeld met een antracietgrijze vloertegel en grote witte wandtegel, en bestaat uit een ligbad, separate douche met douchegarnituur, dubbele wastafel met meubel en handdoekradiator en aansluitingen voor de wasmachine en droger..

EIGEN GROND
Het toekomstig appartementsrecht is gelegen op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement wordt op dit moment volledig gerenoveerd en zal kwalitatief hoogwaardig worden afgewerkt en opgeleverd. De fundering wordt vernieuwd, het dak geheel geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking en er zijn nieuwe kozijnen en ramen met dubbel glas geplaatst. Tevens zijn alle elektrische leidingen, bedradingen en installaties vernieuwd en is er een nieuwe HR combiketel geplaatst. Natuurlijk zijn ook alle aan- en afvoerleidingen van water en gas vernieuwd en ten aanzien van de akoestische en thermische isolatie van de vloeren, wanden en plafonds zijn doeltreffende maatregelen getroffen. Het gehele appartement wordt afgewerkt met glad stucwerk, een fraaie eiken lamelparket vloer en uiteraard wordt alles prachtig afgeschilderd, m.u.v. de door verkoper nader te bepalen wanden, deze worden in de kleur "potatoes" van het merk Flamant geschilderd.

Om het appartement helemaal compleet op te leveren worden er in het appartement een thermostaatklok, elektrisch intercomsysteem en tv-kabel/telefoonaansluiting geplaatst. Ook het gemeenschappelijke trappenhuis wordt geheel gerenoveerd en voorzien van nieuwe verlichting en tapijt op de trappen en overloop.

In dit geval is er sprake van restitutie van de reeds afgedragen overdrachtsbelasting, dit 'voordeel' komt geheel en al ten goede van de verkoper.

BIJDRAGE VVE
De kleinschalige VVE zal bestaan uit 4 leden, de servicekosten zijn nog niet bekend en zullen zodra alle appartementen verkocht zijn worden bepaald door de nieuwe eigenaren zelf.

SPLITSING
Het gebouw wordt zodra de verbouwing gereed is gesplitst in appartementsrechten en dat geeft u als aspirant koper een zekerheid met betrekking tot de bouwkundige staat van het pand. De koopakte en de akte van levering zullen derhalve worden opgemaakt bij een vaste projectnotaris, kantoor Seinstra van Rooij notarissen te Amsterdam.
Read full description

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property

Surface Area and Volume

Usage area Living
92 m²
Gross volume
240 m³

Layout

Total number of rooms
3

Energy

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
L
Lot
641
Ownership structure
Full ownership
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us