Previous | Next

Govert Flinckstraat 112D AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

Wil je TOP wonen in de Pijp? Ymere is op dit moment bezig met de renovatie van 19 appartementen. Ze hebben allemaal een balkon, tuin of dakterras. Buitenkans! Want deze kwaliteit – 100% woonklaar en nu al te koop - kom je niet vaak tegen. De etagewoningen worden lekker luxe afgewerkt en ze liggen allemaal op A-locaties in De Pijp.

Meer weten? Meld je aan als geïnteresseerde voor één van de koopappartementen via de verkopende makelaar of de website www.topwonenindepijp.nl of kijk op de blog van deze site voor de meest actuele info, plattegronden en de prijslijst.

De appartementen worden door Ymere op drie plekken in De Pijp (op topniveau) gerenoveerd en verkocht in de Gerard Doustraat, De Eerste Jan van der Heijdenstraat en de Govert Flinckstraat. Die straten liggen op kuierafstand van de Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat. Heb je ruimte nodig om te zonnen of te joggen: ook het Sarphatipark is dichtbij.

De Pijp is voor veel mensen de meest populaire woonplek van Amsterdam. Het grote-stad-gevoel maar dan lekker kleinschalig. Een mengelmoesje van nieuw en oud, levendig en kleurrijk. Je kunt met je baby'tje of je kleuter rustig door de buurt kuieren, met je moeder naar het Sarphatipark of koffie drinken op de hoek, maar ook met vrienden uitgebreid op kroegentocht of lekker makkelijk eten halen bij één van de uitstekende take-aways. Er zijn dure (top)restaurants en gezellige eethuisjes, er zijn crèches, bijzondere winkeltjes en de 1001 hebbedingen van de Albert Cuijp . De Pijp heeft een cultureel leven met voor elk wat wils, van groen tot rijp. En het wordt steeds leuker...

Elk TOP appartement heeft een buitenruimte – want wie wil dat nou niet – de gekozen materialen zijn hoogwaardig en de badkamer voldoet aan de wensen van deze tijd: bad én douche! Er wordt geen keuken aangebracht. De leidingen voor de keuken worden afgedopt. U kunt zelf, na oplevering van de woning, een keuken geheel naar eigen wens (laten) aanbrengen.

Bijzonderheden woning Govert Flinckstraat 112-C:
- ruim balkon aan de achterzijde op het Zuiden;
- een gelijkvloerse woning over de breedte van 2 panden!;
- Kunstzinnig en toch praktisch door 2 slaapkamers;
- projectnotaris Lubbers en Dijk notarissen te Amsterdam;
- erfpachtcanon afgekocht voor een periode van 50 jaar.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Under construction
No

Details

Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
100 m²
Volume
275 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of floors
1

Outside Area

Garden type(s)
Sun terrace
Total area
8 m²
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us