Previous | Next

Jan Bernardusstraat 23-3L Amsterdam

Save property
This apartment is Purchased

Description

Aan een zijstraat van de Weesperzijde biedt De Key 30 prachtige appartementen te koop aan. De woningen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en daarom ideaal voor starters op de Amsterdamse woningmarkt. Ook voor mensen die een pied-à-terre in Amsterdam zoeken, zijn de appartementen een te verwezenlijken droom.

Van huur naar koop voor een lagere maandlast
Koopsommen vanaf € 99.000,-- kosten koper, dat betekent een netto hypotheeklast van circa € 350,-- per maand. Dat is dus veelal voordeliger dan huren!

Alle woningen zijn afgebouwd en klaar om te worden bezichtigd. We hopen je snel rond te leiden in onder andere één van de twee modelwoningen.

De appartementen hebben de kwaliteit van een nieuwbouwwoning. Ze zijn gelegen in panden die op hoog niveau zijn gerenoveerd. De fundering is vernieuwd, de daken en trappenhuizen zijn zorgvuldig gerenoveerd. De karakteristieke gevels zijn in ere hersteld. Alle buitenramen zijn voorzien van isolatieglas. De balkons (en constructies) zijn vernieuwd. De woningen zijn intern volledig gerenoveerd, voorzien van isolatievloeren- en wanden, nieuwe leidingen voor gas, water elektra en centrale verwarming. De appartementen hebben een eigen nieuwe meterkast en een voordeur met een veilige driepuntsluiting. Alle plafonds en wanden zijn nieuw gestuukt, er zijn hoge witte plinten aangebracht. De woningen worden opgeleverd met een keuken met Bosch inbouwapparatuur en een nieuwe luxe badkamer. Al het schilderwerk, intern en extern is nieuw uitgevoerd.

Alle appartementen worden opgeleverd met een energielabel A of B. De woningen zijn ook nog eens gelegen op eigen grond.

De 6 begane grondwoningen hebben een eigen tuin, de 18 woningen op de eerste, tweede en derde etage hebben een tea-for-two balkon en de 6 woningen op de vierde etage hebben een frans balkon.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Under construction
No

Details

Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
33 m²
Volume
90 m³

Layout

Number of floors
1
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us