Previous | Next

Marco Polostraat 107hs AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

Leuk en licht, recent gerenoveerd benedenhuis (ca. 53 m²) met een tuin op het westen gelegen in de Baarsjes! Tijdens de renovatie is er een nieuwe keuken geplaatst, een nieuwe badkamer, de woning is opnieuw gestuukt, er is een nieuwe Cv-ketel geplaatst, een nieuwe vloer gelegd en het houtwerk is geschilderd. Het benedenhuis ligt tussen de Jan Evertsenstraat en de Postjesweg en is van alle gemakken voorzien . Door de ligging zijn alle soorten winkels binnen handbereik en door dit alles is dit nou echt een appartement waarvan je kan zeggen: “spullen pakken en verhuizen!”

Indeling:
Eigen entree, tochtportaal, hal met ruime berging die voorzien is van de wasmachine- en drogeraansluiting. Aan de voorzijde van het benedenhuis is de lichte woonkamer met de nieuwe moderne witte keuken met hardstenen aanrechtblad. Deze keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, magnetron, vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak.
In het midden is de ruime badkamer met wastafel, inloop-douche, design radiator en toilet. Aan de achterzijde is de slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin. De tuin (circa 15 m²) is gelegen op het westen.
Door het hele benedenhuis ligt een mooie lamel parketvloer met white wash eiken toplaag.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in stadsdeel “De Baarsjes” in het breedste en leukste gedeelte van de Marco Polostraat. Om de hoek in de Jan Evertsenstraat zijn vele winkels voor de dagelijkse boodschappen. En als je hier niet slaagt ben je via de Postjesweg zo op de Kinkerstraat. Ook is het mogelijk om een bootje te leggen op circa 200 meter afstand in de Admiralengracht. Het Rembrandtpark voor een wandeling of een rondje hardlopen is op loopafstand. Er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) en een zeer goede ontsluiting met de Ring/rijksweg A-10 (afslag S-105 en/of S-106), A-4 en A-9. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (betaald parkeren).

Gelegen op erfpachtgrond.
De Algemene Bepalingen 2000 met een jaarlijkse indexering zijn van toepassing;
Tijdvak: 16 augustus 2003 tot en met 15 augustus 2053;
De canon is € 322,48 per jaar.

Vereniging:
VvE “Marco Polostraat 107”, actieve vereniging met een meerjaren begrotingsplan. Maandelijkse bijdrage: € 50,63

Bijzonderheden:
- Het hele benedenhuis is voorzien van dubbel glas.
- CV-ketel uit 2010.
- Keuken en badkamer zijn vernieuwd in 2010.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1930
Under construction
No

Details

Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
53 m²

Layout

Number of floors
1
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us