previous | next

Olympiaweg 58 3 AMSTERDAM

Save property
This apartment is purchased

Description

Middenin Oud Zuid in het vierkant Olympiakade, Marathonweg, Olympiaweg en Simsonstraat, renoveert Ymere koopappartementen in een monument uit 1926. Het gebouw, of eigenlijk ensemble van gebouwen is helemaal opgetrokken in Amsterdamse Schoolstijl, compleet met gebeeldhouwde versieringen en kleine torentjes bovenop. Alle gevels worden in ere hersteld en ook binnen vind je veel oorspronkelijke details. Met liefde bewaard of in oorspronkelijke stijl teruggebracht. Zoals de roedes in de ramen. De kleurkeuze en materialisering van de trappenhuizen zijn door een stylist bepaald. Het is prachtig binnenkomen: de marmeren vloeren zijn in ere hersteld, er zijn eikenhouten dektreden en bordessen. Natuurlijk zijn de wanden glad en geschilderd.

De indeling van de appartementen is opvallend praktisch waardoor zelfs het kleinste appartement nog ruimtelijk oogt. Er is keuze uit 2- en 3 kamer appartementen, variërend van ca. 37 tot 82 m2. Koopsommen vanaf € 165.000,-- kosten koper. Alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of een balkon. De appartementen hebben ook nog een berging op de zolderverdieping.

De appartementen worden afgewerkt inclusief een moderne badkamer en keuken. En, het aardige is: bij aankoop van een appartement is er nog een keuze in afwerking van de keuken en de badkamers. Zo kun je je appartement naar eigen smaak inrichten! Wil je de keuken helemaal weglaten? Dat kan ook. Dat wordt er een minderprijs op de koopsom in rekening gebracht (vraag ons naar de voorwaarden).
De plafonds worden afgewerkt in spuitwerk. De wanden zijn behangklaar. Verder is het enige wat je nog hoeft te doen na aankoop: de aanschaf van een vloer en gordijnen! Tegen een keurige meerprijs kan de woning via de aannemer instapklaar worden opgeleverd, waaronder wand en vloerafwerking. Tevens is het nu mogelijk om van de tweekamerappartementen een driekamerappartement te maken!

De woningen voldoen technisch ook helemaal aan de eisen van nu. Uiteraard zijn de appartementen goed geïsoleerd, zowel tegen kou als tegen geluid. De appartementen zijn voorzien van een individuele HR-cv ketel en een zelfdenkend ventilatiesysteem. Kortom alles is vernieuwd en onderhoud is voorlopig niet nodig.

Oud-Zuid is gewild. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. De monumentale huizen, het Vondelpark, de drukbezochte straatjes en de gezellige restaurants en trendy winkels dragen bij aan die heel eigen scene. Een beetje chic en toch hip. Om de hoek van de straat ligt de wereld aan je voeten.

Met de fiets ben je zo in het centrum en met de tram vlakbij is de bereikbaarheid optimaal. Bovendien ben je met de auto binnen een paar minuten op de ring A10 en heel bijzonder aan Amsterdam, je kunt hier nog makkelijk voor de deur parkeren.

Wekelijks kan je op dinsdag tussen 9.00 en 10.00 uur en vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur zonder afspraak en geheel vrijblijvend de modelwoning bezoeken. Op Theseusstraat 7-hs is dan een van de enthousiaste makelaars aanwezig met de actuele verkoopinformatie en worden al je vragen beantwoord!
Read full description

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1926

Surface Area and Volume

Usage area Living
45 m²
Gross volume
115 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1

Energy

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AC
Lot
1194
Ownership structure
Leasehold property
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us