Previous | Next

Oostelijke Handelskade 907 AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

Vul hier de aArgentinië bestaat uit een aantal woongebouwen, waarvan het eerste nu in verkoop gaat. Het gebouw en de woningen zijn al gereed, dus zelf ervaren hoe wonen in Argentinië is kan al heel snel. De woningen worden compleet opgeleverd met comfortabele vloerverwarming, een keuken naar keuze en met prachtig sanitair en tegelwerk. Stijlvol, maar wel eigentijds.

Het complex bestaat uit twee blokken met twee daktuinen ertussen. Aan de waterzijde loopt de gevel door, waardoor het één geheel lijkt. Elk blok bestaat uit zeven verdiepingen die rondom een prachtig atrium lopen van waaruit op elke verdieping maximaal acht appartementen via twee liften te bereiken zijn. Het gebouw biedt plaats aan 76 koopappartementen en op straatniveau 4 bedrijfsruimten.

Er zijn verschillende type 3-kamer appartementen in groottes tussen de circa 91 en 113 m2. (Bij een aantal types is het mogelijk een 4e kamer te realiseren) Zo zijn er bijvoorbeeld hoekappartementen met veel licht en zicht op de daktuin, appartementen pal aan het water met een prachtig uitzicht over het IJ (sommige zelfs ook nog met een mooie patio) en penthouses met een panoramische view en zonnig balkon op het westen.

De koopsommen variëren van € 273.000,- tot € 375.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats , exclusief afgekochte erfpachtcanon. De koper krijgt de keuzemogelijkheid om jaarlijks een geïndexeerde erfpachtcanon te betalen of in een keer een afkoopsom tot 2054. Er is een uitgebreide prijslijst beschikbaar met de diverse koopsommen en de erfpachtbedragen. anbiedingstekst in
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
2012
Under construction
No

Details

Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
91 m²
Volume
238 m³

Layout

Number of floors
1
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us