Previous | Next

Ostadestraat 210III Amsterdam

Save property
This apartment is Purchased

DescriptionVERNIEUWBOUW PROJECT
Karakteristieke gerenoveerde 3-kamerappartementen (ca. 55m2) met riante, verdiepte individuele balkons op het zuiden (10m2!) . Op een toplocatie in Amsterdam-Zuid (de Pijp), tussen het Sarphatipark en Van der Helstplein.

INDELING
Entree via het gemeenschappelijk trappenhuis. Woonkamer met drie raamkozijnen (draai/kiep), design radiatoren en Frans balkon. Prachtig uitzicht op de Oranjekerk en twee bijzondere 19-eeuwse panden. Badkamer met douche en ligbad met thermostaatkranen, handdoekradiator en wastafel. Wasmachine- en drogerruimte. Separaat hangend toilet met natuurstenen fonteintje. Grote slaapkamer met openslaande balkondeuren. Kleine slaapkamer met eveneens toegang naar het royale balkon.

RIANT BALKON (10m2!)
Er wordt een nieuw riant balkon geplaatst (ca. twee meter diep en vijf meter breed). Door de diepe achtertuin en ligging op het zuiden nagenoeg de gehele dag zon!

19-EEUWSE BOUWSTIJL
Het interieur is voorzien van o.a. geprofileerde hoge vloerplinten, brede architraven (deurlijsten), drievlaks karakteristieke paneeldeuren met authentiek deurbeslag, vernikkelde scharnieren en gestukadoorde plafondplinten.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1901, gerenoveerd conform splitsingseisen 2012.
- Nieuwe fundering en kelderbak (10 jaar garantie).
- Alle leidingen zijn vernieuwd.
- Geïsoleerde plafonds, vloeren en wanden.
- Isolerende beglazing (hr++).
- Mechanische ventilatie.
- Intergas HR-cvketel.
- Nieuw geïsoleerd dak.
- Professioneel schilderwerk exterieur (5 jaar garantie).
- Het trappenhuis wordt opnieuw gestoffeerd met een rubberen ondertapijt voor een maximale geluidsisolatie.
- Videofoon.
- Certificaat politie keurmerk veilig wonen.
- Vrije sector woning; ideaal voor uw belegging.
- Eigen grond (!).

OPTIONEEL
- Parketvloer met projectkorting.
- Strakke greeploze moderne keuken (hoogglans wit) met Ceasar stone aanrechtblad en Smeg-apparatuur. (Doch naar eigen smaak samen te stellen.) Eveneens met projectkorting.

VvE
De Vereniging van Eigenaren wordt bij de splitsing in appartementsrechten geactiveerd. Deze vereniging zal professioneel beheerd worden. Na de verkoop van alle appartementen in het pand zal er een vergadering worden belegd waarin de servicekosten (circa € 50,- per maand) door de nieuwe eigenaren zullen worden vastgesteld.

PROJECTNOTARIS
De vaste projectnotaris is de heer mr S. Algera verbonden aan Buma Algera Notariaat te Amsterdam. Voorbehoud splitsing in appartementsrechten.

Deze super locatie in de Pijp (stadsdeel Zuid) is zeer centraal gelegen, binnen een straal van ca. 1 km liggen de Albert Cuypmarkt, het Museumplein en het Sarphatipark. Overal in de buurt zijn tal van restaurants, musea, sportfaciliteiten en cafés. De openbaarvervoervoorzieningen zijn uitstekend én op loopafstand van de toekomstige Noord/Zuidlijn.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1906
Under construction
No

Details

Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Layout

Number of floors
1
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us