Previous | Next

Oude Braak 19B AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

Hoogwaardig gerenoveerd (CAP Living) vier kamer appartement (203 m²) verdeeld over de eerste – en tweede etage met dakterras midden in het historische centrum. De woning maakt onderdeel uit van een grootschalig renovatie project waarbij 8 appartementen zijn gerealiseerd. Het karakteristieke pand is met veel oog voor detail volledig verbouwd en voldoet volledig aan alle eisen van heden dag. Het pand is voorzien van een nieuwe fundering, nieuwe houten draai-/kiepkozijnen met dubbel glas, een opmaat gemaakt lichtplan en een geïntegreerd audio systeem.

Ligging:

De project worden omsloten door de Oude Braak 19 en de Sint Jacobsstraat 10-20. De Oude Braak is gelegen in een idyllisch autoluw straatje in het oude hart van de stad tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en het Damrak, op een paar minuten lopen van het Centraal Station. In de nabije omgeving vindt u de Dam, het Centraal Station, de Jordaan, de Haarlemmerdijk met veel leuke winkeltjes, (biologische) markten, theaters, musea, cafés en restaurants waaronder restaurant Kaagman, Kortekaas en Breda welke beoordeeld zijn met een 9.5 en hoger in Volkskrant NRC en Parool.

Kortom:

Een top appartement midden in het bruisende centrum.

Indeling:

Entree via de oude braak, luxe open keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. (Miele) Zeer lichte woonkamer met 3 licht hoven. Drie ruime slaapkamers: de Master Bedroom is voorzien van een luxe badkamer met ligbad, inloop regen douche, dubbele wastafel en wc. De tweede en derde slaapkamer zijn voorzien van eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. De woning beschikt over een inpandige berging en dakterras op de tweede etage.

CAP Living:

CAP Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van CAP Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte 202.7m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig)
- Hoogwaardig gerenoveerd (CAP Living)
- Eigen grond
- Nieuwe fundering
- Fraai aangelegd dakterras
- Nieuwe houten draai-/kiepkozijnen met dubbel glas
- Zeer luxe keuken, met Miele apparatuur
- Houten vloer door gehele woning
- Nieuwe CV-installatie
- De VvE wordt professioneel beheerd door INXXX
- Servicekosten nader te bepalen
- Vaste projectnotaris: Buma Algera notariaat
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
-1906
Under construction
No

Details

Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
203 m²
Volume
629 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Outside Area

Garden type(s)
Sun terrace

Parking

Facility
Public parking
View all features

All photos

Share this property

More information?

Contact us